Så var det bara en kvar..

Leif har flyttat. I lördags var Carola här och hämtade honom, första natten fick han tillbringa i Norrköping för att igår resa hem till Överkalix. Tåg, flyg och bilresa klarade han galant! Duktig kille! Så här skriver Carola i ett mail till mig:

”Nu är vi hemma, kom i går vid 21-tiden. Resan gick super bra! Han verkar väldigt trygg och orädd. Han var inte det minsta darrig trots allt stoj och alla ljud. I flyget tuggade han på ben en stund, sen la han sig att sova, när vi skulle stiga av låg han på rygg i väskan och sov som en stock med benen upp i vädret =o)”

Det värmer i hjärtat! Lycka till med honom önskar vi hela familjen!

 

Nu är Yrrol ensam herre på täppan :).  Vi har även fått glada och positiva rapporter från Tea’s (F. Zvea) och Elvis (F. Joker) mattar. Jättekul! Den här kullen är jag jättenöjd med! Fina, glada, trygga och framåt valpar, det ska bli så roligt att följa dem.

Zweetie och Messi ställdes ut igår i Avesta. Domare var Sylvie Desserne, Frankrike, som gav ett väldigt positivt intryck! Zweetie slutade som 4:e bästa tik och Messi skulle ha varit bästa tik-reserv om den placeringen funnits kvar. Jag är väldigt nöjd med resultatet och ser fram emot nästa utställning. Så här lyder Messis kritik: Excellent type & head. Chin enough. Typical expression. Good bone. Well angulated both side. Excellent coat texture. Moves very well. Zweeties kritik har jag inte lagt på minnet, men hoppas att Majsan kan skicka den till mig. Tack Majsan och Bea för ett ypperligt teamwork och en mycket trevlig dag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 Response to Så var det bara en kvar..

  1. Anette och Olle skriver:

    Vilken cool liten kille han verkar vara som är så lugn under en så lång resa. Men så är han ju en Forsfarare också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s