8 veckor

Valparna är nu 8 veckor gamla! Oj vad tiden går fort! Mamma Zweetie flyttade igårkväll hem igen, vi kommer att sakna henne men förstår att hon är glad att vara hemma hos Majsan, Larsa å Puzzel igen. Fredag nästa vecka är det dags för valparna att besöka veterinären för besiktning å vaccinering och därefter börjar grabbarna flytta hemifrån. De blir dock Stockholmsbor båda två vilket är kul, hoppas att vi ses lite då och då. Tiken kommer att stanna här och bli Malins (förhoppningsvis) nästa tävlingshund. En tik med mycket temperament och framåtanda, ska bli jättekul att följa dem!

Bilder har det inte blivit så många av den sista veckan, här har firats födelsedag i dagarna tre och på det har ett gäng uppfödarkolleger varit här på valptitt. Jag får bättra mig nu innan gänget flyttar! Här är iaf en bild på tiken

Jag kan oxå berätta att Diza är dräktig! Hon har börjat äta igen och midjan är snart borta, hon är dock inte jättetjock så vi får väl se hur många som finns därinne men nånting är det helt klart. Runt den 6 juni bör de små bruna titta ut.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s