Oj oj oj vad tiden flyger…

.. här blir inte mycket skrivet, nu får jag skämmas lite ;).

Valparna är nybadade, imorgon ska vi till veterinären för besiktning, chippning och vaccinering. Då måste man vara fräsch och lukta gott :). På söndag är det dags för Blå att lämna hemmet och börja upptäcka världen! Gissar att det finns en familj i Sollentuna som räknar ned just nu…

Vi har ju underbart sommarväder nu, valparna tillbringar så mycket tid som möjligt i trädgården tillsammans med de vuxna hundarna. De far fram som skottspolar så det är inte lätt att fånga dem på bild, men här kommer iaf några bilder. Tror det syns att det är full rulle som gäller :-D.

Blå först:

Så Rosa:

och Vit:

Messi har varit en snabbsväng upp till Stockholm för Hd-röntgen så nu håller jag en tumme för att resultatet blir bra, nervöst som vanligt att vänta på detta. Olli, som är fodervärd åt Messi, och jag tog beslutet att vi klipper ned henne. Olli och Messi bor ju nu i Skåne och lever ett härligt liv på landet med många hundkompisar. Inga mer utställningar mao, istället inväntar vi höstens löp och planerar för parning om hälsotesterna går bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s