Så var de bara två..

Nu har fem av valparna flyttat hemifrån! Kvar i huset finns Röd som kommer stanna ett tag till och Gul, Betty, som ska stanna för gott. Känns som alltid lite konstigt men samtidigt ganska skönt 😉 sju valpar som ska bitas i tårna och hänga i byxorna kan tära liite på tålamodet.

Först att flytta igår förmiddags var Blå, han heter numera Puzzel (jag får väl kalla honom Puzzel-ungen då det ju redan finns en äldre Puzzel-gubbe). Puzzel kommer att bo ihop med två katter och en sköldpadda hemma hos Kicki och Rune i Vällingby.

Vit, som nu kallas Putte, flyttade hem till sin morbror Olle i Surahammar. Anette och Taisto heter matte och husse i det huset.

På kvällskvisten kom en förväntansfull familj bosatta på Lidingö för att hämta sin fröken Rosa. Jag vet inte än om Eva, Fabian och Axel har hittat på något namn åt henne, men det visar sig nog snart.

I förmiddags var det så Gröns tur att få packa flyttväskan. Ajax som han nu heter kommer att bo i Solna med sin unga matte Anna och hennes föräldrar.

Sist att lämna boet än så länge var Orange som flyttat till Marie och Sven i Vingåker. Ros kommer att bo ihop med en tollartik vilket vi förstås tycker är lite extra roligt.

Stort Lycka Till med era härliga valpar!! De första rapporterna har bara varit positiva och jag hoppas att det fortsätter så 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Så var de bara två..

  1. olli och messi skriver:

    Är det en slump att även Messis dotter bär den gula färgen 😉 ❤

  2. Kicki Söderström skriver:

    Puzzel finner sig väl till rätta 🙂 Äldsta katten Rebus börjar gilla läget, men Lovis är fortfarande skeptisk. Sköldpaddorna Mafalda o Gulliver simmar ovetande i sin damm o flyttar in till varsitt akvarium i helgen 😉 Vi lägger ut lite foton på Puzzel på Instagram #puzzelbitar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s