My Dog 2015

I fredags åkte Majsan och jag till Göteborg och den stora tvådagarsutställningen My Dog. Med i bilen var Nanna som skulle ställas ut samt Rota och Cinna som fick följa med för sällskap och socialträning. Det är nästan två år sedan Majsan och jag var på utställningsturné senast så det kändes jätteskoj att vara på väg igen. SMHI hade varnat för stormen Svea som skulle härja i Östergötland, Småland och Västkusten, det blåste en del men inga problem att köra ned. Vi hade bokat rum på Scandic Backadal som ligger på ett par minuters körväg från svenska mässan.

Fredagskvällen ägnades åt att putsa på Nanna samt att skåla i bubbel för Nannas juniorvinnartitel från Älvsjömässan i december.

Lördagen inleddes med hotellfrukost innan vi åkte ned till mässan. Det är roligt att ställa ut hund i Göteborg då jag har många vänner i de trakterna, och som vanligt blev det lite mingel innan vi började med utställningspimpandet. Domare för dagen var Mikael Nilsson, ett drygt 30-tal mellanpudlar var anmälda. Nanna vann juniorklassen med ck och blev placerad som 3a i bästa tikklassen. Hon är en pärla att visa! Travar så fint med svansen i topp hela tiden. Pigg och glad och har inget emot att bli pillad på av domaren utan hejjar glatt. Micke hade fina ord att säga om henne:

Nanna MyDog1 kritik

Efter en del shopping for vi tillbaka till hotellet och en stunds vila. Kvällen tillbringades hemma hos Annika o Anna (kennel Sine Cera) med god mat och trevlig sällskap, Malin (Kennel Se Upp) var oxå med.

Natten till söndagen hade Nanna lite svårt att sova, dels utsåg hon sig själv till vakthund och talade noga om när nån rörde sig i hotellkorridoren (suck sa vi som inte fick sova) och dels var hon lite dålig i magen. Vi bestämde oss för att ta sovmorgon och äta frukost i lugn och ro innan vi for ned till mässan. Nanna skulle inte in i ringen förrän som nr 61 så det var ju ingen idé att stressa. Visserligen fick vi parkera lite längre bort men det var helt ok. Dagens utställning var även Cruftskvalificerande så det var många fina hundar anmälda. Domare var Dan Ericsson. Nanna vann återigen juniorklassen med ck och var därmed kvalad till Crufts 2016 (på Sthlms mässan kvalade hon till 2015). I bästa tikklassen var det 7 tikar, och Nanna placerades som dagens bästa tik med cert!!! Sååå roligt! Jag är överväldigad av domarens fina ord om Nanna! Sen fick vi se oss slagna av hanen, Nutlee Mr Colion Noir som blev BIR men BIM är inte dåligt det heller!

Nanna MyDog2 kritik

Grattis Majsan!! Tack till alla som var med och hjälpte till och som hejjade fram oss, det är guld värt att ha er! Ingen nämnd och ingen glömd!

Jag har fått bilder från båda dagarna, fotografer är Lisa Olausson och Henrik Eliasson. Tack!

Dag 2:

Nanna MyDog2 1

Nanna MyDog2 2 Nanna MyDog2 3 Nanna MyDog2 6

BIR Nutlee Mr Colion Noir    BIM SE JV-14 Forsfararens Nanna

Dag 1:

Nanna MyDog1 2 Nanna MyDog1 3

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s